top of page

Inbouw Hottub

10406_1116032_001.webp

Inbouw Hottub

Werking 

WELLTUB TERRACE – HOUTEN BOVENRAND 3.webp

Bovengrondse hottubs en inbouw hottubs hebben beide hun eigen voordelen. Twijfel je of een inbouw hottub iets voor u is? De ingebouwde hottub kuip wordt natuurlijk in de tuin ingegraven of in een houten vlonder, terras of veranda verwerkt. Dit betekent dat de buitenkant niet zichtbaar is en dat is perfect wanneer u de hottub mooi wilt laten overlopen in uw tuin. Maar, naast uiterlijk zijn er nog veel meer voordelen die een ingebouwde hottub kan bieden. Wij hebben een aantal redenen om te kiezen voor een ingebouwde hottub voor u op een rijtje gezet: 

  • Omdat de hottub in uw tuin, houten vlonder, terras of veranda wordt verwerkt, is de buitenkant van de hottub niet zichtbaar. Omdat deze natuurlijk in de grond zit, hoeft u de buitenzijde van de hottub niet schoon te maken. Dit scheelt u tijd en werk.  

  • Een inbouw hottub heeft natuurlijk een lage instap, in tegenstelling tot een bovengrondse hottub. Het kan soms best lastig zijn om in een bovengrondse hottub te stappen, omdat u hierbij vaak een opstapje op moet. Bij een hottub die in de bodem is verwerkt, kunt u gemakkelijk op de rand gaan zitten waarna u zichzelf in de hottub laat zakken.  

Kortom: een ingebouwde tub biedt vele voordelen die er ongetwijfeld voor gaan zorgen dat u een lekker luxe wellness gevoel thuis ervaart. Bent u overtuigd van een ingebouwde hottub? Ervaar zelf alle voordelen van een hottub ingebouwd! 

bottom of page