top of page

Gardentub

Zoek je tijdens warme zomerdagen graag verkoeling op, zijn je kinderen dol op waterpret of wil je je net als Iceman Wim Hof onderdompelen in een ijsbad? Wil je een mooi bad dat past bij je terrasmeubels en jouw tuinbeleving vergroot? Dan is de Gardentub iets voor jou.  Bekijk ons gamma via onderstaande webwinkel.

Verkoelen in de zomer met een koude douche of een fris bad

Fun voor het hele gezin, ook de kinderen vinden het fantastisch om in te spelen

Ideaal te gebruiken als ijsbad voor koudetraining 

Mogelijkheden met Gardentub

Veelgestelde vragen

1 / Zijn de kraan en douche inclusief bij aankoop van een Gardentub?

Nee, zowel de kraan als douche dient u los erbij te kopen mocht u deze willen.

2 / Kan ik een ander merk kraan of douche aansluiten op de Gardentub? 

Nee, dit is niet mogelijk, omdat de kraan, kraan doorvoer, douche en douche doorvoer speciaal voor de Gardentub ontworpen zijn. 

3 / Moet de consument zelf het gat voor de kraan en douche boren? 

Ja, de consument moet inderdaad zelf het gat voor de kraan en/of douche boren. Maar om dit soepel te laten verlopen voor de consument is op de Gardentub aangegeven waar het gat geboord moet worden en wordt er bij aankoop een gatenzaag meegeleverd. 

4 / Kan de Gardentub op gras staan?

De Gardentub moet op tegels geplaatst worden, omdat er kans op verzakking van het gras kan ontstaan wanneer de Gardentub op het gras wordt geplaatst. Wanneer de Gardentub toch op het gras wordt gezet is dit op eigen risico. Voor het verplaatsen van de Gardentub zijn twee personen nodig. 

5 / Hoe vul je de Gardentub?

Vul de Gardentub simpel en snel met de tuinslang (18 minuten), of bestel de kraan en/of douche erbij. Koop je bij aankoop de kraan en/of douche erbij, dan kun je deze aansluiten op de tuinslang met behulp van een Gardena koppeling onder het bad. Koop je er geen kraan of douche bij dan kun je het bad ook rechtstreeks met de tuinslang vullen. 

6 / Hoelang duurt de levering?

we hebben een mooie voorraad dus leveren gaat vrij vlot. We rekenen 1 a 2 weken en de Gardentub staat bij u thuis. Het leveren is bovendien volledig gratis. 

bottom of page