top of page
 • Wat zijn de huurprijzen?
  Hottub op Trailer: Hottub trailer weekend: €195 Hottub trailer week: €250 Optie hout: €40 De transportprijs rekenen we aan €1/km (min €25) Zelf afhalen mogelijk De prijzen inclusief BTW Dutchtub Orange: Dutchtub weekend: €200 Dutchtub week: €250 Dutchtub maand: €600 Optie hout: €40 De transportprijs rekenen we aan €1/km (min €25) Hulp van 1 volwassen persoon nodig bij levering De prijzen inclusief BTW Zelf afhalen mogelijk
 • Kan ik de hottub ook zelf afhalen?
  Dit kan zeker, De Hottub is gemonteerd op een 2-assige aanhangwagen die niet geremd is. Dit zorgt ervoor dat iedereen met een gewoon B rijbewijs met deze aanhangwagen mag rijden. Let op, bij zelf afhalen moet je zelf een 3e nummerplaat meebrengen om te bevestigen aan de aanhangwagen. Onze aanhangwagen heeft een 7polige verlichtingstekker.
 • Wat zijn de afmetingen van de aanhangwagen?
  De hottub op trailer blijft steeds op de aanhangwagen staan. Dit betekend dus dat er een doorgang nodig is van min. 2m breedte. De lengte van de aanhanger is 4,5m. Niet zeker of we hem bij u thuis kunnen plaatsen? Neem gerust even contact op met de mogelijkheden.
 • Wat zijn de afmetingen van de Dutchtub?
  De hoogte van de Dutchtub is 84cm, dit wil zeggen dat je een minimum doorgang nodig hebt van 84cm om deze hottub te kunnen plaatsen. Deze hottub halen we van de aanhangwagen en staat dus op de grond opgesteld bij gebruik. Hoogte: 0,84m Breedte: 1,7m Lengte: 2,6m
 • Het water onderhouden in de Dutchtub
  De Dutchtub maak je schoon met een zachte doek en een mild schoonmaakmiddel zoals Ecover. Gebruik geen schuurspons of agressieve schoonmaakmiddelen, dit kan de glasvezel aantasten. Het materiaal is bestand tegen zouten die zijn opgelost in water, zeep, waterstofperoxide en een kleine hoeveelheid chloor. Chloor heeft echt niet onze voorkeur.
 • Is er een showroom of bezoek adres?
  The Rolling Hottub wil naast een handige webwinkel ook graag persoonlijk contact met de klanten. Maak een afspraak via info@hoorensprojects.be en kom langs om uw showroommodel bij ons te bekijken.
 • Hoelang duurt de levering van mijn hottub?
  The Rolling Hottub streeft naar een snelle levertijd. Door de grote stock bij onze leveranciers kunnen we steeds snel schakelen en vlot uitleveren. De meeste hottubs kunnen in 2 a 3 weken worden geleverd.
 • Hoe word de hottub bezorgd?
  The Rolling Hottub wil dat de hottub volledig in het teken staat van ontspannen en genieten. Daarom wordt elke hottub compleet gemonteerd. Om de hottub in perfecte staat bij u af te kunnen leveren wordt de hottub stevig verpakt en op de zijkant op een pallet geplaatst. We leveren de pallet met een vrachtwagen met kooiaap (meeneemheftruck) die de pallet op uw stoep kan afzetten. Het enige wat u hoeft te doen is de kachelpijp en de losse accessoires uit de hottub halen, voordat u de hottub op zijn plaats zet. Verplaatsen tot op zijn effectieve locatie kan gemakkelijk met 2 tot 4 personen afhankelijk van het model.
 • Wat is de opwarmtijd van het water?
  Elke hottub is zo ontworpen dat het niet alleen waterbesparend is, maar dat het water, in vergelijking met traditionele hottubs, ook snel opgewarmd is. Wanneer de hottub gevuld is met koud kraanwater, is het water met een goed en constant vuur binnen twee uur op temperatuur. - 55kw Kachel stooktijd +- 1,5u - 45kw kachel stooktijd +- 2u - 30kw Kachel stooktijd +- 2u30
 • Kan het water te warm worden?
  Het is per persoon verschillend wat de optimale temperatuur is van het water om volledig te kunnen genieten. De temperatuur van het water kunt u daarom zelf in de gaten houden en eenvoudig regelen met de kachel. De adviestemperatuur die The Rolling Hottub hanteert is 38°C. Let op: ook tijdens het genieten in de hottub blijft het water verwarmen als het vuur nog aan is. Houd hier dus rekening mee bij het stoken. Meet altijd eerst de temperatuur voor dat u in het water gaat. Het kan zijn dat het water te heet is om in de hottub te gaan.
 • Hoe kan ik de hottub schoonmaken/schoonhouden?
  Welltub Hottubs: Badkamer schoonmaakmiddelen zijn bij uitstek geschikt om de hottub schoon te maken. Vergeet niet het water uit de kachel te laten (ventiel) om ook dit vuil water af te laten.
 • Hoe kan ik het water schoonhouden in een Welltub Hottub?
  Wat u niet moet gebruiken voor het schoonmaken van uw hottub is chloor, soda en agressieve schoonmaakmiddelen omdat deze de aluminium kachel ernstig kunnen aantasten. Er zijn alternatieve zwembadmiddelen die chloor vrij zijn die u kan gebruiken in combinatie met een filter. Een traditionele hottub werk in principe zonder chemicaliën dus regelmatig het water verversen blijft een must. ​ Skimatic filterpomp Heb je een hottub gekocht en wil je het water in hierin zolang mogelijk mooi helder houden, maar heb je geen zin in gedoe met slangen? Dan is deze Skimatic de filterpomp die je nodig hebt om het hottub water in beweging te houden. Deze filterpomp verpompt tot 2.574 liter water per uur. Dit maakt deze Skimatic filterpomp geschikt voor hottubs en zwembaden met een waterinhoud tot 10.200 liter. Zandfilterset Wanneer u het zandfilterset in combinatie besteld met de hottub, dan zijn de aansluitingen in de hottub voorgemonteerd. De zandfilter zorgt ervoor dat vetten en afvalstoffen uit het water gehaald worden en houdt jouw water helder
 • Hoe lang duurt de levering van mijn Gardentub?
  Het leveren van uw Gardentub duurt meestal ongeveer 2 weken. Indien ze op stock zijn en met eigen transport geleverd worden kan dit soms al na enkele dagen. Afhalen (indien op stock) kan natuurlijk ook.
 • Zijn de kraan en douche inclusief bij aankoop van een Gardentub?
  Nee, zowel de kraan als douche dient u los erbij te kopen mocht u deze willen. Je kan de opties aanvinken bij het artikel en de prijs past zich automatisch aan.
 • Kan ik een ander merk kraan of douche aansluiten op de Gardentub?
  Nee, dit is niet mogelijk, omdat de kraan, kraan doorvoer, douche en douche doorvoer speciaal voor de Gardentub ontworpen zijn.
 • Moet de consument zelf het gat voor de kraan en douche boren?
  Ja, de consument moet inderdaad zelf het gat voor de kraan en/of douche boren. Maar om dit soepel te laten verlopen voor de consument is op de Gardentub aangegeven waar het gat geboord moet worden en wordt er bij aankoop een gatenzaag meegeleverd
 • Kan in de Gardentub chloor worden gebruikt?
  Nee, de Gardentub is niet geschikt om chloor in te gebruiken. Het bad wordt ook gezien als een normaal bad waar je natuurlijk ook altijd vers water in gebruikt.
 • Is het mogelijk om de Gardentub af te dekken?
  De Gardentub cover is gemaakt van hoogwaardig, weersbestendig polyester, waardoor de levensduur van uw Gardentub wordt verlengd. Het strakke ontwerp beschermt niet alleen uw badkuip, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan uw buitenruimte.
 • Hoe met de Gardentub geplaatst worden?
  De Gardentub moet op tegels geplaatst worden, omdat er kans op verzakking van het gras kan ontstaan wanneer de Gardentub op het gras wordt geplaatst. Wanneer de Gardentub toch op het gras wordt gezet is dit op eigen risico. Voor het verplaatsen van de Gardentub zijn twee personen nodig.
 • Hoe verloopt het vullen van mijn Gardentub?
  Vul de Gardentub simpel en snel met de tuinslang (18 minuten), of bestel de kraan en/of douche erbij. Koop je bij aankoop de kraan en/of douche erbij, dan kun je deze aansluiten op de tuinslang met behulp van een Gardena koppeling onder het bad. Koop je er geen kraan of douche bij dan kun je het bad ook rechtstreeks met de tuinslang vullen.
 • Hoe moet ik het water legen?
  Het water kan je op verschillende manieren uit de Gardentub laten lopen. Manier 1 Plaats een putje onder de Gardentub dat voorzien is van een directe afvoer. Manier 2 Sluit onder de Gardentub de tuinslang aan op de daarvoor bestemde tuinslang koppeling en laat deze naar een afvoerputje lopen. Manier 3 Sluit onder de Gardentub een druppelslang aan op de tuinslang koppeling. Het water uit de Gardentub kan nu worden hergebruikt om het gazon of de planten water te geven.
bottom of page