top of page

Nieuw bij The Rolling Hottub

Dutchtub Verhuur 

Een Dutchtub is houtgestookt buitenbad dat populair is geworden vanwege zijn eenvoudig ontwerp en duurzame karakter. Het is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Floris Schoonderbeek. Het idee erachter is om een ​​buitenbad te hebben dat verwarmd wordt door een houtvuur, waardoor je kunt genieten van warm water in de buitenlucht zonder dat je afhankelijk bent van elektriciteit of gas.

 

Het water circuleert door convectie, wat betekent dat het water warm wordt door de warmte van het vuur.

Ze zijn draagbaar met 2 personen en worden vaak gebruikt in tuinen, op campings of andere buitenlocaties waar mensen van de natuur willen genieten en tegelijkertijd willen ontspannen in warm water.

IMG_0858.WEBP

Dutchtub Original

Deze Dutchtub kan je in tegenstelling tot onze hottub op trailer bijna overal plaatsen. Door zijn hoogte van 84cm past hij bijna door elke doorgang. Hij is gemakkelijk te tillen met 2 personen en zo op zijn locatie te krijgen. 

Werking

Het water onderin de tub wordt via de spiraal naar binnen gezogen en verwarmd door het vuur van de houtkachel. Het water stroomt de tub in en maakt op deze manier gebruik van natuurlijke circulatie van het water. In de Dutchtub gaat 600 liter water per plons. De Dutchtub bereikt gemiddeld binnen de 2u een temperatuur van 38 graden. Dit is natuurlijk afhankelijk van het weer en het vuur. 

IMG_0856.WEBP
bottom of page